Autopartsonline.nl: remspecialist sinds 1983!

  • Tot wel 65% korting op de gangbare winkelprijs, direct van fabrikant naar eindgebruiker. Remschijven in standaard- of sportkwaliteit met TÄV en EC90 certificaat.
  • Alle types uit voorraad leverbaar (23.000 artikelnummers) verstuurd per post binnen 1 dag bij u thuis.
  • Veilig betalen via iDeal of aan de postbode.
  • Na uw bestelling wordt u altijd teruggebeld.
  • Autopartsonline.nl, reeds 25 jaar remmenspecialist.
  • Klik hier voor meer informatie over uw type Ssangyong

Ssangyong remschijven

Ssangyong RemschijvenDe remschijven en remblokken van uw Ssangyong zijn de meest essentiële onderdelen van het remsysteem. Daar hier enorme frictie en hitte ontstaat tijdens het remmen dient de materiaal samenstelling van de remblokken en remschijven perfect op elkaar afgestemd te zijn om de juiste remvertraging en veiligheid onder alle rij omstandigheden te kunnen garanderen.

Remschijven voor uw Ssangyong worden dan ook uitvoerig onder wisselende extreme omstandigheden getest voor deze in productie komen. Dit resulteert in een stabiel, veilig en comfortabel remgedrag onder alle omstandigheden. Gerenommeerde remschijffabrikanten doen alle ontwikkelingen en tests eerst in eigen laboratoria en daarna bij officiële instanties als bijvoorbeeld de Duitse TUV.

Toonaangevende remschijffabrikanten die produceren volgens de Europesche richtlijnen en toleranties zijn bijvoorbeeld Brembo, Zimmermann en Fremax. Deze remschijven zijn dus geproduceerd volgens de specificaties van Ssangyong.

Remschijven besteld bij www.autopartsonline.nl worden altijd per twee geleverd en komen bij bovenstaande fabrikanten vandaan.
 

Wanneer remschijven vervangen?

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven  van uw Ssangyong vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Vervangen van remschijven is nodig als het remvermogen sterk afneemt bij hard en langdurig remmen of als de mininmale dikte van de remschijven is bereikt (dit kan trillen in het stuur bij afremmen veroorzaken). Roest en dikke groeven of blauwe / donkere plekken in de remschijf is ook een teken dat de remschijven vervangen moeten worden.
 

Prijs remschijven

Autopartsonline.nl biedt Ssangyong remschijfsets goedkoop aan de korting kan oplopen tot wel 65% t.o.v. de winkelprijzen. Tevens krijgt u bij iedere set gratis remreiniger en keramisch vet. Dit is mogelijk doordat Autopartsonline direct bij de fabrikanten inkoopt en rechtstreeks aan u levert, er zit dus geen dure schakel tussen. U profiteert dus direct van onze groothandels prijzen voor A-merken remschijfsets.
 

Hoe en waar kan ik mijn Ssangyong remschijven vervangen?

Vervangen van remschijven is geen ingewikkelde klus en u heeft geen speciaal gereedschap nodig. Op  www.autopartsonline.nl staat een montagehandleiding in PDF-formaat en vindt u op onze website een montagefilm van remblokken en remschijven. Tevens kunt u alle auto onderdelen die u bij Autopartsonline.nl koopt tegen een vriendelijk tarief laten monteren in onze eigen garage in Harderwijk.

Brakemax

Brakemax sportremblokken en -schijven zijn een upgrade van het standaard remsysteem en geven tot 30% meer rempower.

De geperforeerde remschijven in kombinatie met de sportremblokken kunnen zonder aanpassingen gemonteerd worden op de standaard remklauwen.

De Brakemax sportremmen worden door Autopartsonline.nl geïmporteerd en uit voorraad geleverd voor alle autotypes, zowel voor de voor- als achterzijde, dus ook voor uw ! Voor prijzen en technische informatie zie Brakemax.nl en Autopartsonline.nl

Montage

Montage is mogelijk in onze werkplaats/APK-station in Ermelo volgens vaste tarieven:
Remblokken monteren
Remblokken met schijven
Draagarmen-Fuseekogels-Wiellagers

Autopartsonline.nl biedt tevens een PDF handleiding ter beschikking om zelf remschijven en/of remblokken te monteren op uw Ssangyong .
Hiervoor is Adobe Acrobat Reader vereist.

Levertijd

Autopartsonline.nl levert binnen 24 uur per TNT-Post bij u thuis. Betalen kunt u veilig via de bank of giro met iDeal of aan de postbode.
 
iDeal-internetbankbetaling (tot 16.00 uur) volgende dag in huis
Normale overboeking via bank/giro 3 dagen later in huis
Rembours (Betalen aan postbode) 2 dagen later in huis

Houdt u altijd rekening met weekends en zon- en feestdagen.
U kunt bij ons betalen met iDeal.

Contact

AFHALEN (Eerst even bellen)
Jagerserf 13
3851 SM  ERMELO
MONTAGE (Autobedrijf Dubois)
Pascalstraat 2B
3846 AM Harderwijk (ind. lorentz)

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 9.00 - 11.00
 
AUTOPARTSONLINE    
Tel: 0341-267704 Kamer van Koophandel: 08128458
        0341-267637 Rekeningnummer: 572.051.859 (ABN-Amro)
  BTW-nummer: NL 819204900B.01